Bak, mys, mös? flytt?


Bakade en chokladkaka idag och skulle bara låta den svalna för att ta en fin bild på den eftersom den var formad av ett hjärta men det gick inte….

Jag fick ta kort på själva fomen i stället så att ni kan föreställa er hur vacker den borde ha sett ut.

För så här mycket fanns det kvar under själva formen…

Så jag frågade E om han sett om vi fått möss, han tittade på mig väldigt frågande och jag lyfte på formen. E svarade – Ja mamma det finns det nog, och mamma de kan använda kniv, avslutade han med ett massa fnissande.

Man kan inte bli arg på den söta ungen (säg inte att jag sagt det om honom för han tycker det är såååå töntigt 😉 )

Tavla köpt i Thailand

Sedan kommer de dåliga nyheterna att nu kanske det blir så att vi i alla fall inte flyttar 😦

Hur ska berätta det för E?? Ska jag berätta det innan jag fått reda på det av hyresvärden? Det känns som detta är en sådan sak som jag kanske ska hålla för mig själv så E inte får nya förhoppningar då han faktiskt vill stanna kvar här. Detta är ju hans hem och om vi nu stannar får jag väl ta in en student som kan hyra det lilla rummet så vi kan få lite extra pengar under ett par månader…

Ja fortsättning följer

Kram på er all där ute

20120611-170426.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Bak, mys, mös? flytt?

 1. Men neej Anne…säg inte att det inte gick i lås med flytten, så himmelens tråkigt för er isåfall 😦
  Du som så gärna ville flytta…men är det helt kört? eller är det bara kanske?
  Och jag lovar att inte berätta att han är söt din son 😉 men du att ni har möss som kan äta med kniv, det var inte dåligt. Det måste ju gå att uppträda på cirkus med och tjäna pengar 🙂
  Tröstkramar till dig vännen //Lena

  Gilla

  1. Ja du Lena, just nu ser det inte så bra ut, men jag är oxå den som alltid tror det värsta 😉 Ja våra möss om jag nu hittar dem kommer jag fånga in direkt, för vi ensamstående mammor måste ta vara på alla sätt att tjäna pengar 😉
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s