Sommar, sol, regn, rensa


Det är helt underbart detta väder!!!!

Tyvärr kan kroppen inte följa med i värmen men i min hjärna skriker det JIHAAA för snart kommer hösten och vintern, fortare än man tror 😦

Så vi måste ta vara på dessa dagar, visst detta är min sista semestervecka och det gör ju mig inte glad men men får se fram i mot nästa sommar i stället och hoppas att jag och E håller mig frisk.


Jag är så nöjd med hur garderoben blev, insåg också att jag inte har några kläder att ta på mig 😦 Då jag tömde den igår, E blev bättre , jag hade kläder med storlek 130 där, han har inte använt det sedan vi flyttade hit för 5 år sedan, men nu ser jag hans kläder och han ser själv nu vad som finns i hans garderob 😉

Jag har börjat att träna honom i att välja kläder själv nu varje morgon, visst killen kanske skulle behöva lite mer träning då det gäller färgkombinationerna, men han verkar inte ta det så allvarligt som jag 🙂

Det är skönt att rensa, på något vis blir luften lättare också på något vis, eller så är det bara en känsla.

Kram på er alla där ute

anne

 

Annonser

2 reaktioner till “Sommar, sol, regn, rensa

 1. Trist att ni varit sjuka när det nu varit så varmt och soligt och läger och allt vad det är. Själv gillar jag inte alls sommaren och värmen så jag är glad att hösten kommer snart eftersom det är min favoritårstid. Alla vackra färger, den klarblå himlen och luft som innehåller syre och inte bara vatten 😉
  Skönt med lite ordning och reda i garderober även om man också ser alla pengar som man behöver flyga sin kos.
  Hoppas att ni kan hitta stunder att njuta framöver ändå.
  Kram gumman och visst vore det kul om vi kunde träffas framöver…
  Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s