Söndagens dilemmaJag måste städa!!!
Jag har haft det allt för stökigt nu jätte länge, det har blivit mer bered en väg för att ta sig fram i lägenheten 😉

Jag måste göra det NU, för E har börjat hålla sig i sitt rum istället nu, för där är det inte stökigt, hur kommer det sig att man alltid släpper på det vardagliga och tror att det är semester under semestern? Det är ju då man måste röja sista dagen av den sköna ledigheten.. Och inte blir det lättare att få det rent, mer än att det märks i alla fall att man har städat för sämre kan det inte bli 🙂

Kanske borde jag vara lite mer ordentlig för jag är ju mamma eller hur eller är mitt sett att se smuts så skevt att jag borde inse att vi alla är olika?? E är ordentlig då det gäller hans rum, men i resten av lägenheten så kan ha stöka hur mycket som helst det e som om han lärt sig att där städar inte han utan jag 😉 Ja han följer inte andras sätt att vara , undra om han har mer under pannbenet än vad det verkar ibland, nu menar jag inte att han är dum utan faktiskt att han har lite mer IQ än andra barn, men håller tyst det för att han vet att ställs större krav av honom och då blir det jobbigt för att han ska få börja arbeta mer med hjärna…

Hur gör man för att kolla sådant? Han var alltid före i allt i början av 4-5 års åldern då han började att titta på bokstäver och siffror. Han hade lätt för att knäcka läskoden då de började att ”jobba” med detta på förskolan. Sedan började han skolan och de följde inte hans nivå utan han fick vänta in de andra och då gav han upp, nu vet jag att han kan mycket av det som det säger att han har svårt för i skolan, men ingen vill se att han hellre stannar kvar en stund för att han inte får fortsatt hjälp då han ska fortsätta för det stödet finns inte i skolan…

Nej Jag måste börja att städa nu och jag SKA bli färdig idag, imon har jag bokat tvättstugan och då böja min tvätt, jag e ledig och jag kan försöka att bryta mönstret för en gång skull och inte göra allt på en gång, jag måste för jag blir aldrig färdig..

En lite sak bekymrar mig verkligen den sista tiden.. Jag har dyslexi och det har börjat att bli svårt med stavningen igen, jag undrar vad det beror på?? Jag skriver mer nu och då brukar det underlätta men nu får jag köra stavning på nästan all text igen…

ja ja med tiden får jag väl det att funka med 😉

Ser inte fram imot att börja arbeta alls om en vecka, men det kan jag inte tänka på nu 😉

Njut av denna stundKram på er alla där uteanne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s