Så Besviken :(


Jag skulle varit lägerledare på Makalösa Föräldrars läger på Kinnagården i Varberg nu en vecka och vi har planerat jätte mycket för detta. Jag skulle ha hand om köket och planeringen för inköp men nu fick jag lämna över till någon annan 😦

Vi åkte dit i måndags, E var inte så sugen på att umgås med barnen så han satt mest på rummet och spelade på datorn, han var lite förkyld då han kom hem från Ågrenska lägret men inte så mycket att jag blev orolig.

Tisdag var vi iväg en tur till GekåsUllared och handlade lite,  E ville inte följa med in men gick gärna in på leklandet (kommer inte ihåg vad det hette) så vi lämnade honom där sticka snabbt och handlade sedan tillbaka till lägergården… Men något stod inte riktigt rätt till med honom… Så jag tog tempen på honom och visst han hade feber… Jag försökte fråga honom om hur han mådde men han ville inte prata så jag lämnade honom ifred och insåg väl ganska snabbt att denna veckan kanske inte skulle bli så lyckad för oss två i alla fall.

Jag sa till de andra två lägerledarna att om han hade feber på onsdagen så skulle vi åka hem..

Onsdagen kom och visst han hade feber och jag kände hur allt bara sjönk för mig…

Vid morgon mötet brast det för mig då jag berättade för dem att jag skulle åka hem, men jag insåg ganska snart att det skulle bli en lång vecka om vi hade stannat kvar där. Hemma får han mer lugn och behöver inte sitta still i ett rum för att aktivera sig utan det finns ju mer att göra hemma.

Så nu är vi hemma 😦 Visst E har blivit bättre och jag har lovat honom att vi ska till Liseberg till helgen om han orkar men jag hade verkligen behövt få komma hemifrån jag med under denna semestern, för det var min semester från stan som försvann 😦

Vi fick inte ens bada vid havet eller fiska krabbor 😦 Ja allt det som vi alltid gör på vår vecka på lägret..

Nu hoppas jag att han blir frisk så vi kan ta cyklarna till havet och mysa med massa sand och saltvatten 😉

Kram på er

anne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s