Jag sörjer med föräldrarna. Utöya


Hur mycket man försöker tränga bort allt i tidningar, nyhetssändningar så sipprar det igenom hela tiden… Jag som mamma kan inte ens försöka förstå den sorgen och den skräcken som dessa föräldrar hade då barnen ringde hem och bad om hjälp och sa att de älskade dem.

Det är som om jag håller andan då jag tänker på dem som får besked om att deras barn inte kommer hem eller inte blivit hittade.

E frågade mig på väg hem från lägret efter sett tidnings affischerna vid en pressbyrå kiosk. Mamma vad har hänt? Jo en man som inte var riktigt frisk åkte till ett läger ute på en ö och sköt en massa ungdomar som var på ett läger…

När jag sagt slog det mig att han precis varit på ett läger med ungdomar och barn ute på en ö utanför Göteborg… Han tittade på mig och sa… Jag tycker synd om dem, varför var han sjuk? Ja E det vet jag inte…. Han godtog det och forsatte att berätta om allt han hittat på under veckan.

Det var då det slog mig, det är många mammor och pappor som inte träffar sina barn efter de andra lägret på Utöya

Jag tänder mitt ljus i kväll igen som det senaste kvällarna, jag sänder en tanke till er föräldrar som förlorat era barn på detta fruktansvärda sätt.

Kram

anne

Annonser

En reaktion till “Jag sörjer med föräldrarna. Utöya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s