Kanske ska jag ta ett andetag


Har du någon gång känt att väggarna närmare sig lite för fort?

Jag har inte så många vänner längre och idag försökte jag ta kontakt med en som jag tappat, men allt gick fel, jag ville prata av mig men det blev ingen tid för det och jag kände mig så sorgsen då jag gick hem efteråt…

Nu kan jag ju inte kräva att denna personen kunde veta det så jag är inte arg utan jag blir nog mer arg på mig själv då jag inte sa det direkt 😦

Ja ja man lär sig…

Min hosta har blivit jättejobbig och igår somnade jag vid 18 tiden, vaknade så klart vid 03 och kunde inte somna, har haft väldigt underliga drömmar den sista tiden, kanske för att jag inte är frisk 😦

E trivs jättefint på Ågrenska, han ringde mig i måndags och berättade att han cyklat omkull och sedan fått plåstra om sin lilltå, men han sa att det inte var någon fara med den, han haltade lite.

När jag ringde i morse så berättade han att han varit och badat, sedan sa han att min röst inte lät som det brukade, jag talade om för honom att det var lugnt och att jag var förkyld så det var därför, han blev orolig, men jag sa till honom att det var inget fel på mig… Han skulle bada idag sa han och sedan hade han inte mer tid för mig, jag älskar att höra att han trivs!!!

Jag skulle ha varit hos min syster denna veckan men fick ringa dem och av-boka det hela, jag känner att jag inte klarar av så mycket, vill så gärna bli frisk nu… Fick ögoninflammation igår så nu e jag inte bara sjuk, utan jag ser verkligen sjuk ut nu 😦

Nej roligare har jag haft….

Nu sitter jag och väntar på att jag ska börja orka att städa lite, febern är bara 38 just nu , och min mor och far ska komma imon, och jag vill gärna att det ska se lite bättre ut här, senare kommer två vänner till middag som jag inte kan av-boka då vi ska ha ett möte inför lägret nästa vecka… Pust… det är så mycket som måste ordnas inför detta oxå 😦

Nya tag och nya andetag, skrev en dikt för några år sedan som verkligen säger hur jag känner mig just nu..

http://mindikt.bloggo.nu/Stackars-lilla-van/

Den finns på min dikt-blogg där jag börjat att lägga in en del, det kommer mera då jag får mer tid 😉

Kram på er alla där ute

anne

 

Annonser

En reaktion till “Kanske ska jag ta ett andetag

  1. Men lilla gumman är du fortfarande dålig. Skönt att E har det bra och stortrivs iallafall. Det där med vänner och att man behöver prata, jaa det är svårt tycker jag också. Det är ju inte roligt att bara höra av sig då heller så de bara tycker att man gnäller…
    Kram på dig gumman och krya på dig nu!!! Ska ta och kolla in dikterna nu 😉
    Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s