Städning, packning, hosta


E är uppe i det blå för han drar iväg till en veckas läger på Ågrenska lilla amundön http://www.agrenska.se/Korttidsverksamheten/Sommarvistelse/ , han älskar detta stället han har varit där nu med denna sommar veckan inräknat tre gånger.. Det är synd att han inte kan tycka om det andra stället som inte fungerar alls för honom, det känns som om de som arbetar där inte har koll på ungarna alls och E känner sig inte säker där 😦

Jag ska kontakta vår lss handläggare om att få byta till kortis på Ågrenska i stället, för ska han inte få må bra dessa helger som jag gör… Det är ju till för oss båda så vi får en liten paus i vardagen och får E ingen paus utan bara mår dåligt av det så får jag ingen paus…

 

Sedan så måste det bli flytt nu!!! Jag vill verkligen det men pengar finns det inte så mycket av och jag känner inte så många starka karlar som kan hjälpa mig och de få vänner som jag har kan jag ju inte alltid be hjälpa till flytt av…

Helst skulle jag vilja ha råd att anlita en flyttfirma har faktiskt kollat upp priser och sådant, och kan få det till ca 3500 för några timmar en bil och två karlar, vad jag skulle behöva var en jätte lastbil+liten bil och minst 8 starka killar så det gick jätte snabbt,…

För det är en flytt till en lägenhet som finns tre våningar upp utan hiss 😦

Ja jag får en massa träning den dagen E får väl bära upp blommor och sådant…

Jag orkar inte tänka på det just nu, fast jag borde 😦 Jag har ju semester och ska vila mig … Det var det som jag skulle göra då E stack iväg på måndag, vara för mig själv åka bort till min underbara syster och hennes man och hjälpa dem med huset och bara vara med vuxna, nu känns det som väggarna snabbt tränger sig närmare, för det känns som jag inte har kontroll över situationen 😦

Sedan har vi all städ som ska göras bara tanken på det får mig att dööö..

 

För vem tycker om flyttstäd???

Nu raggar jag en massa flyttkartonger för banan lådor är jättebra men de är lika mycket i vägen tomma som fulla och jag vill ta fram en låda då jag packar 😉 Ja det är ett ilands problemmen med så många flyttar bakom mig så har jag kärt mig hur jag är med kartonger 🙂

 

Min underbara sommarförkylning är konstig, den är alltid värre då jag lägger mig ner för att sova?? Den hostan som håller mig vaken halva natten river så fruktansvärt i halsen att jag är hes på morgonen då jag vaknar.. Jag kan heller inte sätta på mig mascara då mina ögon är jätte svullna på morgonen och jag har inte råd att köpa en ny då denna skitenär över 😦

 

Nej nu ska jag lägga mig och mysa med min underbara ängel (han fick sova i min säng inatt)

Godnatt mina vänner hoppas ni får en trevlig måndag

Kram anne

Annonser

2 reaktioner till “Städning, packning, hosta

 1. Vad härligt att E fortfarande vill sova hos dig ibland så ni kan mysa 🙂
  Bäst att passa på för vem vet hur länge till han tycker det är ok. Han är ju snart stor ju…
  Nej flytta är inget roligt kapitel och flyttstäda är nog det absolut värsta som finns. Jag hade tur när jag flyttade som fick hjälp av min systers man, min bror annars hade det aldrig funkat. Min rygg fixar inte stora tunga saker.
  Jag hoppas verkligen att det löser sig till det bästa…
  Krya nu på den där envisa förkylningen så du orkar med resten.
  Ha en bra dag//Krya-på-dig-kramar//Lena

  Gilla

  1. Nu ligger jag hemma med feber efter att jag lämnade E på Ågrenska 😦 Ja du flyttade ju för ett tag sedan hoppas ni fått iordning nu, min son håller sig i sitt rum nu då jag kör järnet i resten av lägenheten, kanske för att där är det ordning och han inte orkar med stöket i resten av lägenheten 😉
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s