sommar semester sjuk


Japp så är det!!

Varför blir man alltid dålig då man är ledig?? Ja de säger att det är för att man slappnar av, jag tror att det är för att man slutar att bry sig om att det faktiskt är kallt då man går ut med flipp flopps 😉

Japp hjärnan liksom slutar att jobba och man tar semester från logiken…

E har varit inne på sitt rum idag med ett spel och jag ska försöka få ut honom även om vädret är typiskt sommarväder, för vatten har ju aldrig ta livet av någon…

Jag längtar efter att få en sista ledig vecka från alla måsten, nu kämpar jag med en kille som gått tillbaka en del, kanske för att rutinerna ryckas en del under dessa lata dagar.. Men jag vill inte att han ska ha en regim där jag hela tiden måste tala om för honom vad han ska göra, kanske har jag för bråttom vad vet jag, men lite får han börja arbeta med… Som det där med ett dator spel som var ett äventyr med olika matteproblem som skulle få honom att träna lite inför skolstarten i 4-an, han gjorde hela spelet på två dagar och fattar inte varför han ska göra den igen den är ju färdig… Och jag som trodde att det skulle ta lite längre tid för honom, tyvärr gör dessa spelmakare inte spel inför skolstart för högfungerande barn, för det låser inte upp svårare saker utan det börjar bara om 😦

Han slutar ju inte förrän han blivit färdig, kanske skulle jag varit beredd på det som alltid… Men somsagt så har min hjärna oxå tagit semester 😉

Nu sitter jag och väntar på att doktorn ska ringa så jag kan få lite hostmedicin, det är verkligen jobbigt att man måste till doktorn för det för vissa mediciner är jag allergisk mot och en del finns i hostmedicin som säljs utan recept, men min doktor har lite kolla på vad jag kan ta, skulle vilja sova inatt 😦

Kram på er alla där ute

anne

Annonser

En reaktion till “sommar semester sjuk

  1. Men aj då vilken otur du har. Det är ju inte länge sen ni var sjuka. Hoppas att det går över fort.
    Har du inte hört nåt mer om lägenheten? Jag håller fortfarande tummarna …
    Stor kryapådigkram//Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s