Härlig mys


Idag fick jag in lite extra pengar och jag och E fick lite mys idag kanske inte vad E ville hela tiden men jag blev glad. Först blev det en tur till frisören, E har inte klippt sig på snart ett år och jag tyckte verkligen att det var dax 😉

Vi myste med en Brunch på http://www.frukostfrasse.se/article/2010/09/30/egg-and-milk/

E älskar verkligen dessa amerikanska pannkakor, och så brukar han beställa choklad med marshmallows och grädde, ja han är i himmelriket 😉

Sedan hem och kolla om det fanns biljetter till

och den var verkligen jättebra!!!

Nu har jag själv läst boken så visst visste jag vad som skulle hända men de är verkligen bra på att fånga det som den kvinnan skrev i sina böcker… Hon är nog en av dem som jag verkligen ser upp till då hon som ensamstående mamma oxå kämpade förrän hon slog igenom med Harry Potter s fantastiska äventyrer.. E älskar hennes böcker spel ja allt med henne.

Han kan allt om alla böcker/filmer och alla olika besvärjelser som finns i hennes böcker.. Jag älskar att se honom då han verkligen lever sig in i detta, han var lite jobbig då han var 4 för då var det bara detta som gällde och jag var bara jobbig som inte följde med i det, sedan så har det bara blivit mer och mer …

Jag vet att de på bup trodde att detta var en av hans onormala bettenden?? Det tyckte jag var konstigt?? För lever inte sig alla barn i dessa fantasifigurer, visst han visste till och med hur man höll en trollstav jag kunde ju inte detta fick jag höra 🙂

På väg till bion

Jag älskar min dag och jag älskar min son för allt han gör och hur han lever, är precis så jag tycker alla borde göra, 100% fullt ut, så tänk efter vad vill du göra, och försök inte bara utan gör det bara 😉

Kram anne

Annonser

2 reaktioner till “Härlig mys

 1. Kloka tankar från en klok mamma 🙂
  Jag bara längtar efter den dagen vi kan titta på Harry Potter. Jag älskar också de böckerna och filmerna, men Junior är så mörkrädd och drömmer så lätt mardrömmar att jag beslutat att vänta tills han blir lite äldre, men då!!!
  Kram på dig och din nyfina nyklippta stora kärlek i livet 😉
  Lena

  Gilla

  1. Hej Lena

   Jag trodde oxå att E skulle bli rädd han med men de första böckerna och filmerna är för mindre barn och inte alls så otäcka, de är de tre sista böckerna som började att bli otäcka, men då var E så inne i Harry Potter så då kunde jag bara inte dra bort dem från honom 🙂
   Men det gick jättefint, han har svårt att förstå att det är på låtsas detta är en av hans problem, även om han ser dokumentärer på hur filmerna görs så frågar han mig ofta om det är på riktigt då får jag bara förklara för honom..

   Kram på dig

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s