Sommar Sommar Sommar


Japp nu e första sommarboken klar….

Varför ska det alltid kännas som om någon dör då man avslutar en bok?? Jag har läst varje bok i denna serien och tycker om då allt handlar om ett par timmar, man känner verkligen att man e med, jag blev förstås besviken på bokens slut men det är så typiskt Amerikanskt att allt ska finnas där 😉 Ja jag vill inte gå längre för det kanske är någon där ute som vill läsa boken med och att berätta vad det hela gick ut på vore ju inte snällt…

Jag drömde något väldigt konstigt i natt, har inte direkt bitarna helt i hopp men jag vaknade av en massa tårar och en känsla på att jag hade ett svårt val framför mig… Jag kommer inte ihåg allt i drömmen men det lilla jag kommer ihåg är att en kvinna kommer fram till mig och ger mig ett kontokort, jag ska fylla i en lapp med mina uppgifter så kommer kortet bli fullt med pengar… Ja jag vet det låter helt knäppt och jag fattar inte denna dröm 🙂 Men det kanske har med min ekonomiska situation att göra tror jag, för det är tråkigt att ha väldigt lite pengar då man har semester 😉

Igår blev det picknick i slottskogen med en vän och hennes lille kille, de håller på med en utredning på hennes son, och jag önskar verkligen hon får hjälp med honom, när E är med dem så ter han sig nästan som en ”vanlig” kille medans hennes son är uppe högt för att snabbt dimpa ner i avgrunden, för denna lille söte kille kan verkligen vända på en femöring vid minsta motstånd. Jag är (känner jag själv) extra bestämd med honom då jag träffar dem. Inte för att vara elak men för att visa klart och tydligt vad jag förväntar mig i situationen, det e ju alltid svårt att tala i mot ett barn då dennes mor är med men det verkar som om hon (en av mina bästa vänner) inte har något emot det 🙂

Grillen funkade så där 😦 De fick åka iväg för att handla tändsprit så vi skulle få fart på den, den hade ett helt år på nacken så kanske hade det blivit för torrt…..

 

Men i Måndags fick jag sålt en av sängarna som jag haft ute på blocket och jag och E fick råd att dra till Liseberg, detta är verkligen sommar för oss, vi bara släpper allt och visst får jag stoppa min ängel en del då han bara springer mellan åk-attraktionerna men det är så skönt att se hur han slåpper på en del spärrar, för han e inte alltid den modigaste killen men här får han utlopp på sin äventyrliga sida;)

 

Liseberg

 

Tyvärr såg det ut efter 5 timmar som om himlen skulle öppnas sig…

 

Men då vi en timma senare var vid vår busshållplats så hade de mörka molnen försvunnit. Men vi hade roligt och det är viktigt för mig att tala om för min son att allt roligt inte behöver hålla på hela natten för att vara rädd för att han ska få ett utbrott. Det är intressant att se hur många föräldrar som kom in med barn vid ingången som grät och hade nästan gett upp innan de fått på sig sina åk-armband. E har aldrig bettet sig på det viset visst innan vi fick hjälp med ledsagarbandet till mig så var hans konstanta fråga på vägen ut -nå när ska vi till Liseberg och ha roligt då?

Liseberg

 

Första delen av min första vecka på semestern har gått och jag har insett att jag inte alltid behöver vara som andra mammor som tvingar ut barnet på en massa och åker iväg till ett varm ställe för bad och slöande, vi kan nog hitta på en del här med, det är som E sa, varför kan man inte vara turister här, det finns ju så många som åker hit för att se vår stad, och han har rätt…

Tråkigt att man aldrig kan få besök från vänner som bor långt borta vi har en stor lägenhet och det platsar minst en liten familj lätt hos oss under helg…

 

Jag alla ni där ute!! Jag önskar er som har semester och ni som har oturen att inte ha någon men är ofrivilligt lediga en trevlig dag.

anne

 

 

Annonser

2 reaktioner till “Sommar Sommar Sommar

 1. Smart sagt av din son, att det är så många turister i er stad att även ni kan vara det trots att ni bor där. Det finns ju mycket att göra i Gbg om man vill. Tyvärr är ju det mesta så in i nordens dyrt.
  Jag håller med dig om att man känner en slags sorg om man läst ut en bra bok. Samtidigt så har ju iallafall jag så bråttom att läsa ut en bra bok eftersom jag vill veta hur det ska gå att det roliga tar slut alldeles för snabbt!
  Önskar er också en jättefin dag och fortsättning på semestern.
  Kram på er//Lena

  Gilla

  1. Jo det är verkligen synd att det är mycket som kostar, men vi tar cyklarna och har marathon dagar bara på dem och det enda vi då handlar är en glass eller något, detta året har vi inte åkt paddan så det kommer jag att se fram i mot för detta gör vi varje år då det alltid kommer något nytt upp..
   Kram på er

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s