Härliga värme


Härligt att få bada sa han då han dök 😉
Bara en timma innan så var han skit förbanad på mig för att jag föreslog att han skulle stänga av spelet så vi kunde cykla ner till plaskis 🙂

Plaskis för dem som inte vet ligger i hjärtat av kungsladugård (majorna) i Göteborg. Lite fakta från wikipedia om den: Älvsborgs-dammen är en konstgjord damm eller grund bassäng på Älvs borgsplan i stadsdelen Kungsladugård i Göteborg. Dammen är inte helt rektangulär och cirka 50×30 meter stor.
Dammen anlades 1930-31 och bekostades av medel ur Charles Felix Lindbergs donationsfond, med totalt 50 000 kronor.
Så här såg den ut då:

Nu är vi hemma och jag har packat ner en massa kläder till E som ska på läger imon. Han som vanligt sitter och:
😉

Men det gör inget, jag lyckades att få honom att duscha innan. Jag blev lite ledsen då jag stötte på en bekant som tyckte att diagnoser är något som alla barn växer bort ifrån, och så var det med det. Det var som om hon ville tala om för mig att det där med Npf är en fluga och vi snart skulle få det bra… Detta kom av att jag berättade att min son gärna ville se botten innan han gav sig i vatten, i alla fall i början av sommaren Hon undrade nog varför och skrattade då jag sa att det nog berodde på att han behövde veta mycket innan och sedan öppnade jag min käft och berättade, dumt 😦

Ja ja de finns dem som alltid vet bättre men nu ska jag efter jag skrivit av mig detta släppa det och gå vidare med att mysa med den lille och snart sätta på TV för massa hårdrock får ju bara mig på bra humör;)

Kram på er alla därute!!
anne

Annonser

En reaktion till “Härliga värme

 1. Tänk att de känns i hjärtat när folk man känner uttalar sig så, sådana fördommar gör en så otroligt ledsen när man vet vad det kan göra med en vardag att ha ett funktionshinder.
  Ingen idé att försöka förklara heller för någon med den inställningen. _Men som du skriver så ångrar man sig ju bittert att man öppnar käften i ett sånt läge…helt klart!
  Hoppas att du kan lägga det åt sidan!
  Och jag känner igen det där med att sura lite och inte vilja följa med på nåt nytt, och så när man väl är iväg blir det toppen 🙂
  Skönt att man lärt sig att det kan vara värt lite sura miner ibland för att göra något roligt!
  KRam på dig och hoppas att ni får det bra i veckan nu, var och en på sitt håll//Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s