Ekonomi


Ibland känns det som man springer i motvind
Just nu har jag inte så det räcker alls för räkningar och detta är för kalaset förra månaden, jag trodde att jag skulle få pengar från skatten och detta har varit vår räddning varje sommar men med strulet som försäkringskassan gjorde då de inte ändrade min skattesats så blev jag betalningsskyldig i stället…
Måste ta kontakt med kyrkan så vi kan ta det lite lugnare då semestern kommer, för jag överlever då E går i skolan och äter där men fyra veckor med en kille som verkligen äter som bara den och dricker kopiösa mängder av mjölk så ser jag att vi inte har råd att leva känns det som …

Hur får man det att gå ihop?? Jag e så less att varje månad vända på slantarna..

Jag är glad att min ängel är hos min mor just nu för där kostar det inget för mig, så två veckor av mindre mat hemma har ju varit en välsignelse, jag själv har nog på min kropp att ta av så det har inte blivit någon middag för mig efter jobbet . Det känns så dumt att jag faktiskt köpt mig en flaska vin förra helgen och några lättöl då det var varmt så jag också fick känna lite lugn…

Nej just nu är jag så rädd för att det inte räcker till denna månad att jag knappt vågat kolla hur det stod till på banken, men idag gjorde jag det och min mage fick sig en rejäl knock.. Baren semester där jag bara kan få andas önskar jag mig, bara en….
Visst pengar är inte allt och jag har berättat för min ängel att det inte blir Liseberg mer nu i alla fall denna månaden som kommer, tyvärr är det just dessa veckor vi har semester ihop bara ….

Krama om dig därute för det har jag alltid svårt att göra med mig själv
anne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s