Söndag innan arbete


Det känns som jag har semester!!! Jag har aldrig känt mig så ut vilad…. Kan det vara för att jag inte behövt vara mamma i en hel vecka??? Visst var min mor och far på besök med min ängel men då pussade jag på honom en massa och njöt av att de åkte iväg och jag kunde fortsätta min barnfria tillvaro…
Visst har jag haft dåligt samvete (tror det kom med manualen tillsammans med min son den dagen han föddes) och känt mig som en dålig mamma som inte kan få till det med skolan så han orkade vara på sommar fritids som andra barn till arbetande ensamstående föräldrar…

Idag har jag känt mig extra vuxen då jag hade en träff med en vän på stan och åt lunch 😉

Tyvärr brände jag mig jättemycket, fattar inte varför jag inte lär mig detta… för det händer varje gång jag är ute 🙂
I morgon bitti ska jag ta cykeln till jobbet och mysa med mina elever sedan dra hemåt och bara vara för mig själv… Synd att jag inte fattat hur man ska träffa karlar under dessa barnfria dagar bara 😦 Någon som har några tips??

Jätte kramar till er kämpande makalösa föräldrar… ni är de bästa föräldrar för era barn!!!! Glöm aldrig det!!!
anne

Annonser

En reaktion till “Söndag innan arbete

 1. Jaa du det där dåliga samvetet kommer nog med moderkakan ut eller nåt 😉
  Känner igen det så väl. Skönt att du har dina föräldrar som kan ställa upp, för vi måste få lite egen tid för att klara av att vara bra mammor resten av tiden.
  Och det där med att bränna sig, hmm..jodå jag är likadan ska du veta, är man rödhårig så är man ju!!!
  Ingen solvänlig kropp man har då inte!
  Tackar vet jag hösten..
  Och det där med karlar…inte är jag rätt person att svara på det iallafall hi hi hi!!!!
  Hoppas att du får några fina tips av någon bättre bevandrad i ämnet som du kan dela med dig av =)
  Kram//Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s