Barnfritt var det här


Jaha nu e jag barnfri i nästan två veckor, med ett litet pusskalas som jag ska ha med min ängel på midsommarafton 😉

Har varit hemma hos syster yster och firat min underbara systers unge som blivit 20!!! Tiden går, minns då hon var bara en liten skvätt och satte spaghetti i halsen och fick moster (JAG) att storkna av skräck 😉

Ja hon överlevde och nu kan hon handla på systemet, tiden går fort!!!!

Det betyder att jag bara blir äldre 😦 Fast är vi kvinnor inte som vin?? Bara bättre ju äldre vi blir 😉

Nej jag har planerat denna ledighet för röjning av vind/källare och garderober, detta måste jag ta itu med för där har det samlats mycket 😦

Nej tre veckor kvar till semestern och dessutom barnfritt, ska mysa med en trevlig bok (kanske) och kanske då och då med ett glass rött, krypa ner i sängen och äta frukost där och inte vid köksbordet, ja allt som jag försöker att inte göra då min ängel är hemma 😉

Kram på er där ute
anne

Annonser

En reaktion till “Barnfritt var det här

 1. Ha ha ha…klart vi är som ett gott och fylligt rödvin, vi blir bara godare med åren!
  Tänk att man lyckas samla på sig så mycket skräp du! Jag är så glad att vi har flyttat nyligen på det viset eftersom det då blir en rejäl rensning av allt gammalt skräp som bara ligger till ingen nytta.
  Jaa du, frukost i sängen med en bok eller datorn, det är lyx i vår värld. Allt sånt vi inte kan göra annars 🙂
  Kram på dig och hoppas att du njuter, även om det såklart måste kännas lite tomt och tyst mellan varven!
  Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s