Söndag och en till ledig dag Mmm


Vi har verkligen tagit dagen som den varit!! Vi tog cyklarna och drog iväg till egg-and-milk!!
E tog en våffla med choklad och varm choklad med grädde och marshmallows, han var i himlen 😉 Sedan fortsatte vi till majorna för att titta in hos en av E gamla flickvän, men de var på väg till sitt nya hus så vi hann bara stanna och prata samt vinka av dem 😦 Så vi drog vidare till en gammal kompis till mig men hon kunde inte släppa in oss för hon var säng liggandes i en rejäl influensa 😦 Men vi gav inte upp utan drog vidare till en kompis som inte var hemma…

Efter alla missar drog vi iväg och åt en stor glass vid klippan och njöt av solen (i alla fall jag, E gömde sig i skuggan)
Sedan åkte vi iväg för att titta på en lägenhet som jag vill byta med och det visade att de oxå ville byta med oss så nu börjar all pappersarbete och planteringar inför det till sommarlovet… Nåja roligare kan man ha det, jag tror inte på det förrän vi har flyttat ditt så jag håller tummarna…

Sedan åkte vi hem efter 4 timmar och E drog iväg till en kompis som han var och ”lekte” med till klockan fyra då min syster yster och hennes man kom..

Han fixade stänkskärmar, lampor, cykelstöd och en pump, sedan fixade han min cykel tajta till min hängande kedja samt andra små saker, så nu skramlar det inte då jag kommer med min vackra cruiser 😉 Ska ta en bild på skönheten till en annan gång!!

Jag hoppas ni oxå därute haft en trevlig dag!! Nu sak jag ta hand om en dålig kille tyvärr 😦 Men vi hade roligt och jag kommer att njuta av friheten och om en kille som faktiskt klarar av att idag att bara följa med sin mamma i allt hon hittade på 😉
Kram anne

Annonser

2 reaktioner till “Söndag och en till ledig dag Mmm

  1. Näe, vilken himla otur ni hade 😦
    Fast det kan ju vara skönt med en cykeltyr ändå såklart. Det var ju vackert väder iallafall.
    Trist att han blev dålig din ”lilla” kille, krya på han!
    Hoppas att det blir en bra dag imorgon//sommarkramar Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s