En långhelg utan många planer :(


I morgon sak vi på kalas det vet jag att E tycker om, så jag har bestämt att vi ska cykla dit, få se hur det går med hans nya cykel?? Apropå cykel, min systers man var här och skrev upp säker som fattades på E och faktiskt min oxå, jag blev riktigt rörd att han ska fixa den också!!!
Sedan kommer helgen och vi ska göra stan med olika aktiviteter med kanske besök 😉 Det kommer att bli roligt!!

E har börjat att känna sina pengar bränna i fickan och jag sa till honom att visst kunde han få dem till vad han själv ville men sedan så påminde jag honom att det kanske blir en gång till i Liseberg denna sommar, för det är inte billigt då man är ensamstående (men det sa jag förstås inte till honom)

Sedan har jag inga fler planer för oss, jag vet att han vill titta på Pirates of the caribiens filmerna så kanske kommer vi att ha en sådan marathon denna helgen utan att han vet det än 😉

Kram på er alla där ute och glöm inte!!!
Ni är de bästa föräldrarna för era egna barn!!!
anne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s