Så glad och så arg


I dag hörde min systers underbara man av sig då han läst min blogg och sett att det fattades saker till E cykel, han kommer över nästa vecka och kollar allt som fattas på den och har lovat att hjälpa oss med den. Synd att den personen som handlade den från början inte kunnat fixa sådana detaljer, men inget som jag är förvånad över tyvärr, Tack underbara systersman!!!!!

E verkar oxå haft en trevlig helg, då han faktiskt inte ringt mig under hela helgen så jag hoppas…… att allt blir bra till nästa gång han åker iväg, och då för en hel vecka…

Jag har bestämt mig för att göra något, jag har för lite tid med olika projekt och inser väl att jag måste tacka nej till några som jag känner att jag ändå inte har någon som helst inblandning i en då….

Det är synd, för jag tycker om att ha hand om många saker men mycket i livet gör att man glömmer av det som är det viktigaste, de som är en nära, föreningsliv är roligt då man känner att man kan bidra till något, men inte då man sitter ensam och försöker få ihop något bara för sakens skull… I rest my case

Nej nya tag och sommarvärmen kommer tillbaka med underbara dagar, roligt att se fram i mot något i alla fall.

Kram på er alla där ute!!
anne

Annonser

4 reaktioner till “Så glad och så arg

 1. Hej Anne!
  Så lätt det är att glömma bort sig själv, att faktiskt se till att ha lite tid över till sånt som bara är för egen del. För det är ju verkligen kul att känna att man kan göra lite nytta, hjälpa någon annan. Men jag tror också att vi i Diagnoslandet behöver lite extra mycket egentid för att ladda våra batterier och att det finns lite tid över ven i de där tunga perioderna som kommer lite då och då.
  Kram på dig och vad skönt med nära och kära som har möjlighet och viljan att hjälpa
  Lena

  Gilla

  1. Ja jag vet verkligen inte vad jag skulle ha gjort utan mina syster och hennes man de har ställt upp på så många vis och emil har en malig förbild som jag är stolt över i honom. kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s