Liseberg


Idag blir det Liseberg!!
Detta är något jag aldrig tyckte om förut men från och med för förra året då jag fick några tips så har dessa turer dit blivit en skön och trevlig dag!!

Kommer ihåg hur jobbigt det var innan då vi gick in tillsammans med de andra vid entré E var högt och lågt och blickarna vi fick då han efter två sekunder började att tjata på varför ingen kunde gå snabbare , jag var alltid svettig innan vi hunnit till biljettkassan.

Sedan denna väntan och köerna som tog musten ur en för han hoppade runt och ville inte stannar kvar på en och samma ställe och skrikandet då kön var föööör lång. Medans jag skriver detta blir jag andfådd, pust
Sedan var vi på Ågrenska  för förra sommaren och där fick jag reda på att jag kunde få ledsagarpass!
Detta var himmelriket för oss, E och jag blev insläppta av portvakten så vi slapp stå och trängas, sedan fick jag mitt ledagarpass och han ett åk pass och vi kom in via handikapps ingången vid alla attraktionerna, sedan fick han välja om han ville åka en eller två gånger åt gången. Vi har nog åkt det mesta nu där och innan köpte jag aldrig åk pass till honom för han åkte kanske två-fyra grejer och sedan ville han hem.
Jobbigt kan det ju förstås bli som när han ville åka virvelvinden två gånger i rad och vi fick en vagn som verkligen fick fnatt 😉

Ha en trevlig dag alla ni där ute!!!
Kram Anne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s