Söndag


Dagen har varit trevlig, E har spelat och jag har tvättat (som vanligt) och snart ska jag ta fram dammsugaren..
Vi har till och med hunnit att vara ute, det blev en promenad till och ifrån willys. Fick använt mina checkar som middagsfrid gav mig. Så E fick välja mat och till min förvåning var det kyckling han ville ha..

Jag är glad att jag hade råd med den datorn nu när de ska börja med mer datorbaserade läxor, han har ju så svårt med finmotoriken så han ger hela tiden upp och vägrar att skriva små bokstäver. Jag fattar inte varför han inte kan få skriva med stora i stället??

Snart är det nationella prov, och de har inte sagt hur E kommer att få hjälp med det.. Så nu börjar jag bli stressad över det.

Nästa vecka blir det fyra dagars arbetsvecka, på onsdag är vi lediga då skolan har studiedag…

Annonser

2 reaktioner till “Söndag

 1. Skön dag även om tvätta och städa inte är världens roligaste jobb.
  Tänk att skolan har så svårt att anpassa så varje elev får chansen att lyckas, vad spelar det för roll med vilka bokstäver han skriver????

  Förstår stressen.
  Hoppas att det går bra trots allt!
  Kram Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s