Sjukt igen :(


Nu vill jag ha VÅR!!!!
Visst då kommer bina och getingar och pollen…. E är skräckslagen för dessa småkryp, mitt fel 😦 men till mitt försvar, så går jag och arbetar med detta nu, så denna sommar ska bli annorlunda, och efter att lärt mig att de inte är farliga ska jag lära min underbara son detta.

Igår kom han hem med avlösningsservice och hade diarré…. Ja det vara bara att ringa till arbetet igen efter att varit där i en dag…. De var nog inte så glada men jag kan inte skicka iväg honom till fritids med den chansen att han ska göra i byxa??
Ja ja vaknade i morse av att min egna mage bubblade lite för mycket, så det var bra att jag tog beslutet att stanna hemma…

Fick ju se Anja och resten av gänget ta brons i lag, så roligt att se på skidåkning på detta viset, samt man såg att de hade roligt och man log i kappa med alla andra svenskar som tittade på det…

Klart så vaknade E med en perfekt mage och jag lite dålig, så jag ringde och sa att de skulle ändra till en extra semesterdag i stället, och det gick bra, det är ju inte så många ungar på jobbet nu då det är sportlov..

Det hatar att inte ha råd att göra något… Det har blivit så vanligt att E inte ens frågar om vi ska hitta på något roligt under sådanahär lov eller sommarlov heller… Han är van att vi inte planerar så mycket mer än att vara lediga så klart…

Drömmen någongång är att åka iväg igen på långresa som vi gjorde då jag tjänade mer pengar. Då åkte vi till Thailand i tre hela veckor och njöt verkligen.. Det var 2006 vid jul som vi kom hem och E kommer fortfarande ihåg lite av den resan.

.</

Härliga minnen….

Kram anne

Annonser

En reaktion till “Sjukt igen :(

 1. Din stackare, inte roligt att vara sjuk IGEN! Jag kan tro att det inte är populärt på jobbet, man vad gör man?
  Och vilken ensamstående mamma har råd att fara iväg på lov? Inte jag iallafall, inte så länge Junior inte orkar hela dagar så jag kan jobba heldagar.
  Trist men sant.
  Sänder över några krya-på-dig-kramar (virusfria via nätet 😉
  Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s