Tvätt Städ och sjukt barn


Ja här var han inte sjuk men vad jag saknar min strulliga och underbara unge, just nu är det buttert och dovt…. Och det känns lite som twilight zone (som jag egentligen borde njuta av). Han som brukar reta gallfebern på mig då vi är tvungna att vara inomhus men inte nu…

Kan vara för att febern kommer och går hela tiden och det måste ju ta all kraft på honom, det skulle det göra för mig i alla fall..

Kanske inte så roligt att läsa om att jag tvättat hela dagen men det är mina söndagar, jag har försökt att byta tvättdag men då alltid glömt av det, eller bokat om det till nästa dag, det är som jag endast klarar av att göra denna trevliga syssla på söndagen …


Det blir städningen då med för då jag kommer hem från jobbet så är det det sista jag tänker på att göra då jag redan gjort det halva dagen, tyvärr är jag inte lika duktig på det här hemma som på jobbet, där skulle jag aldrig hoppa över något utan följer mitt schema till punkt och pricka, här blir det mer lite där och lite här…

Nej en lokalvårdare ska man inte bo med, det är som de förhållanden jag haft med män som jobbat i köket, inte fick jag färdiglagad mat utan då var det ut och äta eller så fick man stå vid spisen själv 😦
Nej man tar inte jobbet med sig hem…

Imorgon blir en till vab dag då tempen inte ska vara där den är och jag kan ju alltid städa lite då hm..

Ha en trevlig Söndag på er där ute
Kram

Annonser

En reaktion till “Tvätt Städ och sjukt barn

  1. Söndag är väl en alldeles utmärkt dag att städa på 🙂
    Och alla inlägg måste väl inte vara kul? Livet är ju inte alltid kul. Trist med sjuka barn, alltid svårt att få tiden att gå utan att de blir uttråkade och lite lagom gnälliga sådär.
    Hoppas det blir bättre i veckan som kommer.
    Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s