Vad tråkig man kan va


Jag insåg att om jag någonsin ska få ett liv så får jag nog börja leva det…E vaknade med 38,5 i feber och jag får snällt stanna hemma och ta hand om honom, samtidigt som jag vill gå på årsmötet idag, men vad ska man göra?
 E var så gullig igår och sa att om jag fixade en barnvakt så kunde jag gå, han vill ju aldrig ha barnvakt, så jag insåg att det låg något bakom det…. Visst han tyckte att en barnvakt skulle vara roligare då han säkert skulle få spela mer om jag inte var hemma Han e la go….

Även då han e sjuk så tänker han på spel, tänk vilken vuxen med feber skulle tycka det vore trevligt att sitta och trycka på en handkontroll hela dagen (för det skulle han göra)…

Nej det blir hemmet och hoppas jag mys med E, han är inte alltid på myshumör då han ”måste” vara still…

Jag ska ner till videobutiken idag och hyra någon film så vi kan se något tillsammans, ikväll blir det i alla fall melodifestival så kvällen blir väl räddad så att säga.
Ha en jättetrevlig lördag alla ni där ute!!
Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s