Jag är en arbetare!


Insåg det för några dagar sedan, en som arbetar för att få in en lön så att jag kan försörja mig och min son.
Jag jobbar inte med något som jag brinner för inget som för mig vidare eller som får mig att utvecklas som människa, utan jag arbetar för att få en lön…

Någonstans inom mig tar det verkligen död på mig, sakta sakta.
Hur kom det sig att jag blev det som mina föräldrar var?

Min son. Det var han som gjorde mig till det, jag skyller inte på honom utan på alla de andra, som fick mig att byta arbete.. E har inga fel, han är den som jag satte på denna jord och det är han som jag ska ta hand om, inte för att hans far någonsin inser allt jag gjort för hans son men ändock…
Jag vet att han säger ofta till mig att han tycker att jag är en bra mamma, men det är nog mer för att han insett hur mycket far han är och det är noll… Det är som ordspråket säger vilken människa kan göra ett barn men det är en makalös människa som kan kalla sig för förälder….

Jag skulle vilja i en värld som känns allt för långt borta, vara den som fick utvecklas och känna att det jag gör är till nytta… Är det för mycket????

Tillbaka till verkligheten… Jag ringer skolan varje dag just nu.. orolig…orolig för att han ska ha ställt till med något eller att jag får höra att inget fungerar, idag ringde jag inte, för jag ville inte höra, för på mitt arbete där var det bra och jag ville inte att det skulle bli en dålig avslutning på dagen, egoistisk? Det skiter jag i!!!

Jag orkar inte vara en av dem inte vågar stå i mot, vill de mig något ska DE ringa och inte jag….

Till er alla där ute som stampar slår och sliter för era barn i diagnoslandet, hatten av ni är det jag kämpar för att efterleva..

Kram Anne

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s