Snart den 15 Januari


På lördag blir jag 41!
Det känns inte som det var längesedan jag blev 40!! Herrgud detta året har gått så fort..
För tjugo år sedan så på skolan i Falkenberg, studerade på allmän linje. Festade som bara den och levde bara för dagen..

Tänkte jag på barn då?? Hur trodde jag att jag skulle ha det om 20 år då?? Aldrig trodde jag att jag skulle vara ensamstående mamma som var bamba tant (skolmatsals tant), jag trodde att jag skulle vara skådespelerska bo centralt (fast det gör jag) , jag trodde nog att jag skulle vara gift vid det här laget…
Jag har inte ens varit förlovad….
Från 20-26 så gick jag i skola, jobbade på två olika tobaksaffärer, åkte till Visby en sommar, jobbade i en mataffär, Åre vintersäsongen 94-95 sedan till England….

Sedan blev det sjön från 26 år till jag blev med barn 30. Året hemma med E var nog en av de bästa tiderna jag upplevt! Jag mådde jättebra var ute varje dag och bestämde mig för inga måsten under denna tiden…. Och det lyckades jag med!!
<
Det enda som var jobbigt var alla resor till sjukhus med E, hans öron!! Eller när jag hade varit hemma med E i tre dagar så fick vi åka akut till sjukhuset han slutade att andas, de hittade aldrig något fel, han var hur frisk som helst då vi kom till sjukhuset!! Men vi fick stanna kvar ett par dagar.

Sedan började mitt nuvarande liv, jag kommer kanske inte ihåg allt, men det är i stort sätt mitt liv till och med nu..Jag vet att jag lärt mig att ta dagen som den är, kanske planera ibland.. men jag har lärt mig att det gör inget om det inte blir på just ”det” viset men bra ändå…
För man kan ju inte göra det bättre än då man gör det själv…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s