Hur stressad kan man bli??


Har haft tvättid från klockan 08, det har jag ju i ock för sig varje söndag, sedan städning som jag också har varje söndag, men ett styrelsemöte på det fick mig helt ur balans.

Visst de var hemma hos mig, men E var inte alls sugen på att vi skulle ha det här och han är 9 så jag måste ju lyssna på honom också. Så han satt i sitt rum och spelade under hela tiden. Det var som han sa – jag har inte valt att vara med i detta, varför ska jag då ta hand om alla barn??
Nu kom det bara en tös som satt snällt med och sedan gick hon in till honom och tittade på, så det ordnade sig i slutändan… Men det är dessa gånger då jag är rädd att han ska få ett utbrott och förstöra för alla som JAG bjudit… För som sagt han borde ju också ha med vårt liv också att göra..

Där har det varit en konflikt mellan oss, han tycker om då det kommer folk hit, men inte då barnen leker med hans leksaker, för som han säger de städar aldrig efter sig (som om han gör det??)och de leker inte som han gör… Ja hur svarar man på det, kanske är det mitt fel att jag aldrig bjuder hit folk så han inte lär sig att dela med sig, för det blir ju svårare då han är ensambarn och är van att ha det på sitt sätt..

Tillbaka till mötet… Det gick jättebra och jag fick sagt det jag ville och mötet tog abrupt slut då alla dessa kvinnor inser att de har parkerat alldeles för länge 

Imorgon börjar vardagen igen, vi har varit lediga sedan den 21 december och för en gång skulle känner jag mig utvilad, kanske inte imorgon då jag (vi) ska upp 05,40 vi har ju vänt på dygnet lite drastiskt, men som sagt vi kommer nog somna gott på kvällen sedan..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s