I dag blir det paus


Ja eller bara en stund i alla fall, avlösningen kom precis och jag ska diska och städa. Jag har avlösning 12 timmar i veckan, och fattar inte hur jag klarade mig utan det innan…. Nej det var ju just det, jag klarade inte av det..

Ett halvår efter att jag gick av min sista båt så kom en stor vägg flygande i mot mig och jag fattade ingenting… Från att varit så organiserad till att bli ett totalt vrak… Det tog i mot att be om hjälp till slut men jag gjorde det, inte för att det kom en på direkten men efter ett tag började detta lilla att ge mig tid att andas…

Jag kommer ihåg då min son och avlösaren skulle vara hemma hos oss första gången, jag gick iväg för att träna och kom lite för tidigt hem, så jag satt i en hel halvtimma i trappen och väntade ut den.. Mina grannar trodde att jag hade blivit utelåst 😉 Jag kunde inte med och gå in… idag känns det jättekonstigt att jag tänkte så men då… ja ja man lär sig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s