Äntligen är öronen kollade


Fick efter mycket en tid hos E s doktor, nu har han bytt klinik igen, varför kan de inte höra av sig då de gör sådant? Min son har gått hos honom sedan han var två år och han är inte så intresserad att vänja sig vid nya… Ja ja efter mycket googlande så hittade jag honom och på väg igår. Lite dumt kändes det då han inte hittade något mer än en del vax som E så klart lät honom ta bort som om det inte var något konstigt… Minnen från förra månaden då han krampaktigt höll för öronen hos den ”nya” läkaren och frågade väldigt surt -var e Janne??? (han heter så)… Ja ja Janne tyckte det gick jättefint och E fick välja lunch, och hamburgare blev det (så klart)

Hur gör man för att få vården att se dessa underbara ungarna?? Det gör så mycket att de har konunitet i läkare, jag har haft tur med axess här i gbg för E har haft en och samma läkare där länge nu och det går allt bra, men öronen vill han inte låta någon rota i….

Ha en trevlig Tisadg på er alla där ute

Annonser

En reaktion till “Äntligen är öronen kollade

  1. Kikar in och hälsar på!Vad fint du skriver :-)Hit kommer jag att kika in då och då, väl värt att läsa här.Välkommen att hälsa på hos mig och min son som är i ungefär samma sits som ni!Ha en fin vecka//Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s