medikinet


Står helt fascinerat då min underbara son är utan medicin!! Fast med den skuggsida att jag inte vågar ha jul med släkt och vänner, vågar bara inte höra allt, vågar inte låta mina släktingar skälla ut honom om något han inte rår på… Kanske är jag för skyddande kanske inte men jag kan inte bry mig om detta. E har ätit och han har varit glad och trivts över sin jul, kanske ibland lite mer plus än andra barn men på Es sätt helt normalt!! Denna nyår fick han ta en tablett för gäster som skulle sova över ganska dumt av mig då, hans medicin gick ut ur hans kropp innan de kom, och han skötte sig jättefint, jag skäms….. När ska jag våga lita på att han inte ska totalt balla ut?? Jag skäms för att jag inte vågade lita på min son… Han var helt underbar, han lekte med en mindre kille hela kvällen, han fick ett utbrott men det fick alla ungar efter sena timman 😉 Ja ja jag har kärt mig något nytt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s