Jag stannade upp för ett tag


Jag insåg hur mycket som började att hända, min son ska börja en ny utredning angående Asperger eller inte och i så fall vad?? Det är som om jag aldrig ska få andas ut, som om jag på något vis inte kommer någonsin att se mig i ett förhållande inte våga släppa in någon.. Jag orkar inte ta diskussioner längre på om han är bortskämd, du får väl slå ner handen och visa vem som bestämmer… Jag är så trött på att känna mig som en dålig mamma som inte klarar av att ta hand om min son… Hur ska jag förklara, min son klarar inte av att duscha utan min hjälp han ska ha hjälp att borstar tänderna, han måste få någon som tar fram hans kläder, nej jag är inte en harig mamma som försöker att skydda honom då jag vet vad som kommer om jag inte ser till att det går som det ska (enligt honom) ni sitter inte på sena nätter och tar hand om en arg och ledsen pojke som bara bryter ihop, som till och med ger sig på mig om det varit för mycket…

Jag ber er alla att se längre än där ni är….Vi med barn som har diagnos är ofta ensamma i det och orkar inte ta allas ”råd” hela tiden, varför har jag brutit med så många som vet så mycket för annars??

Han är det mest underbaraste som går på denna jord, ja han hörs, han syns, för han tänker inte på vad som är vanligt, om han vill leka star wars så leker han en fight med en fiktiv motståndare och ja han låter och han pratar med denna och ja han hörs, men han leker!!!!

Han har en helt underbar fantasi som jag hoppades jag hade haft en liten gnutta av, vilken värld han lever i!!!

Jag älskar min son och han har Adhd och Asperger!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s