Röstning klar


Ja nu e det klart och med nervös väntan på resultatet så kommer jag idag att röja i Es rum och städa ut en garderob. Han kommer bli så arg på mig eftersom jag kommer nog att slänga en del som han ändå inte använder och spel som är så i sönder att det inte går att fixa dem… Hans rum börjar bli en stor killes rum, tyvärr är han knappt där inne längre men när han går in så hittar han något och stannar ett tag för att utforska sakena i lådorna…

Röstningen var självklar för mig, jag är ensamstående och definitivt inte en av dem som fått det bättre av allt som våran nu sittande regering utlovade, jag vill ha tryggheten igen, inte denna nervösa plågan om jag jag ett arbete att gå till. Jag röstar verkligen också för att sjömännen som finns i vårt land ska få behålla sina arbeten, det är inte säkert om regeringen sitter kvar imon….

Vad skulle jag göra om jag fick ett arbete med mer pengar eller vann på lotto och blev rik på en natt?? Rösta rött, jag har det i blodet, och jag känner att vi alla ska hjälpa till att behålla det Sverige som vi haft innan. Där du som sjuk och gammal ska känna att du få den hjälp även om ekonomin inte är som bäst..

Varför kunde Reinfeldt fixa krisen?? Jo han såg till att ta pengarna från att utförsäkra långtidssjukskrivna och förtidspensionerade bland annat, sedan kom krisen och de pengarna kom väl till hands.

Rösta med hjärtat rösta rött!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s