Sjukt var det här igen


Ja vad ska man säga, när man tror att det ska vara lugnt så ringer de mig hem från jobbet igen och E är dålig. Jag bokade en tid till läkare och visst visade det sig att han var sjuk 😦 Stackaren har streptokocker (halsfluss) så nu är jag hemma med en hoppig kille som kraxar 🙂 men nu hoppas jag det är det sista för nu äter han medicin…..

 

Slottskogen var det också… Jag det blev lyckat tycker jag själv, vi var 5 mammor och 6 barn, varför har kilar svårt att följa med på sådant här?? Ja menar vi sitter inte och fikar och snackar skit, vi leker med våra barn leker med andras barn och vi sitter i samma båt så att säga… Visst har vissa råd att handla massa gott i kiosken men det är alltid en fråga till de andra innan man sticker.. Vi kastade bollar i spann, hoppade säck, kastade ringar i pinnar, bowlade och kastade frisbee. Sedan efter fikat stack vi till plickta och E bara älskade det, han blev bara myggbiten som bara den stackaren…
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s