Herregud hur ont i huvudet kan man egentligen ha???Sedan måndags har jag haft ont i huvudet, tänkte först att det kunde vara bihålorna som spökade så jag tog rinexin, men inte hjälpte det!!
Så ett par huvudvärkstabletter fick det bli och visst en timma lindring sedan blev det bara värre.
Så det var bara att lägga sig i mörkret och ligga still med min underbara son i sin egen säng (han var inte glad). I dag är den första dagen som jag inte haft sååå ont. Kanske var det något migränanfall inte vet jag men det gjorde verkligen ont


E har börjat att träna nu och jag tycker det är skitkul, visst han vill sluta redan nu, för det är ju jobbigt som han tycker… Men icke sa nicke…det kan han glömma. Han kommer att tycka om det efter ett tag nu kan han inte allt men snart så kommer han att verkligen älska det, jag tror han behöver det för sitt självförtroende det är inte det bästa just nu tyvärr. Hans flickvän (från förra treminen) vill inte veta av honom de var alltid med varandra innan men nu så vill hon bara inte, jag försöker lugna honom med att hon går igenom något svårt nu och han ska försöka vara hennes vän bara.
Kärlek i den åldern är stark den oxå

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s