Helgen är här snart


Det värsta jag vet är den här tiden på månaden  är att börja öppna räkningarna..

Det är som om de har hånat mig sedan de damp ner i brevlådan, jag får alltid ont i magen och svetten liksom bara öser ner. Har jag någon betalningsanmärkning har jag påminnelse?

Det är inte det att jag inte vill betala, men det är år sedan som jag började att hamna lite bakom och sedan har det varit en rutschkana neråt.

 Ibland går månaden ihop men för det mesta så hamnar en eller två räkningar i efterkälke och mitt minne har väl aldrig varit det bästa glömmer sedan av det. Eller jag tror att det är min hjärna som inte kan ta in det och därför sitter jag för det mesta med en avbetalning från något inkassoföretag som jag till slut fått.

Jag har kollat på det där programmet på 3:an som hjälper folk som har det (som tur) värre än mig, hur får de avbetalningar utan ränta?? Jag har aldrig fått det även om jag frågat och förklarat.

Det är konstigt hur strukturerad jag kan vara på arbete men inte i det privata, är det så att det är lättare att ha en viss distans till det man gör som får en att vara mer effektiv? Kanske borde jag börja göra på det viset?

Nu har E varit hemma nästan hela denna veckan och stressen som kommer av det är att jag vet att min lön blir lägre (inte för att den är hög) och försäkringskassan kommer att som alltid vara sena med betalningen för dessa dagar. Sist det hände fick jag vänta 3 månader!! För ett papper som jag skickat TVÅ gånger aldrig kom fram, jag gick iväg till kassan och krävde att få en stämpel sista gången, då får jag veta att det skulle ta en månad innan de ens tar upp mitt fall!!! Jag bara skratta, visst var det 3 dagar men så lite pengar har jag att det är MYCKET för våran familj.

Ha en trevlig dag idag alla!! Jag har betalt alla (tror jag) räkningar och se E kan få en väska till hans nya år i skolan JIPPI!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s