Äntligen lite avlösning!!


Nu har jag varit hemma idag igen med E och redan nu börjar det gå mig på nerverna, för han har feber men han är precis som vanlig. Varför kan jag inte få honom att bara ta det lugnt? Det är bara tjat om spel, spel, spel hela tiden. Nästa vecka ska han börja på träning varje måndag och onsdag och det ska bli skönt att se om han kan få andra intressen.

Jag blir ledig från kl 13,30 idag då avlösningsservice kommer och hjälper mig. Vad ska jag göra SIMMA, det var så skönt att komma iväg i måndags och detta är verkligen något som jag ska fortsätta, ska bara sticka iväg och handla innan dess, så de har lite mys då han kommer och ska vara med E. Jag vill inte skriva hans namn för jag har inte frågat honom om lov än, men så fort jag kollat och om han går med på det så kanske jag återkommer med det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s