Vad har hänt sedan förra året?


Ja jag har fått en stödfamilj som jag verkligen trivs med, tyvärr har jag fortfarande inte förstått detta med att ta tid och träffa vänner 
Varje helg de har E så glömmer jag att kolla med någon om de kan träffas… Kan det vara för att jag inte tror att någon har tid för mig eller är det för att ingen har någonsin tid? Jag tror nog på det första, jag e så van vid att vara ensam så min kära soffa och dator har blivit min bästa vän। Ganska patetiskt, hur ska jag fortsätta eller rättare sagt börja ta vara på mitt liv, jag vet ju att jag borde börja ta kontakt igen. Det kommer ju knappast att ramla ner en karl från taket till mig.
Imorgon ska jag börja simma varje måndag, Jag har avlösning varje måndag och onsdag nu och varannan lördag, fast måndagen är då jag inte behöver vara hemma förrän kl 20,Så en massa simning och bastu ska jag mysa med, hoppas bara min baddräkt passar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s