Ta vara på de stunder du har med dina vänner och familj!!


Vilken sommar det varit!
E fick efter mycket planering ett helt sommarlov, visst han kanske inte fick träffa mig varje dag men han slapp fritids! Först åkte han iväg till min underbara mamma och pappa i ca två veckor .
Jag arbetade så klart, jag har ju inte 8 veckor semester

Sedan var det min tur att vara hemma ett par dagar med honom innan min syster yster tog honom med sig till sig och sedan drog vi två på läger med Makalösa till Kinnagården i Varberg, varefter vi två fick Löss!! Jag hatar löss, vet inte hur vi fick det men där satt vi med krypande små kryp i huvuden och klia oss lol। Men vi fick bort dem innan jag började att arbeta igen och E åkte på ett till läger denna gången till Lilla Amundön (Ågrenska) Han hade så roligt att han inte hörde av sig till mig på 5 dagar, gud vad jag saknade honom!! Men killen är ju 9 nu och det är väl dags att klippa navelsträngen så att säga.
Ja vi var på medeltidsdagarna detta år, min kusin Tomas gifte sig där och jag och E var utklädda, E var så cool i sina kläder som hyrde och njöt av att få ha sitt svärd med sig, själv njöt jag bara av att få vara där 😉 .

Vad hade jag för mig? Äntligen fick jag till det med en vän som jag varit väldigt förstjust i snart ja minst 10 år, men aldrig velat förstöra något। Men jag som berusad följer med honom och ja det hände. Vi träffades dagen därpå igen och hade enligt mig mysigt. Men han ville inte mer än vänner med förmåner. Så nu sitter jag och slickar mina sår, men vad hade jag att vänta på riktigt? Killen ha velat ha mig väldigt många år och nu när han äntligen…… så kanske han märkte vad det var han suktade efter och kom på att jag var inget för honom…॥ Nej som ensamstående så e man inte så förträffligt najs när det kommer till kritan och E med sina utbrott kan ju ta knäcken på de förhållanden som annars skulle hållit om det var någorlunda normalt. JA Jag är sårad!!!

Jag saknar att ha någon hos mig någon som sitter med mig på kvällen som jag vaknar med någon som är hemma då jag kommer hem, ja bara någon som älskar mig som vill ha mig, det har gått ett år sedan jag skrev och detta för inget jag inget händer i mitt liv och jag har kanske detta som ett slags bollplank för mina tankar. Denna sommar har jag fått en tankeställare om livet/döden. Nu dog två i min bekantskapskrets på kort tid. Min första kärlek gick bort i sviterna av sin diabetes jag vet att han fruktade för insulinkoma som han alltid sa att han skulle hamna i som han aldrig skulle komma ur. Nu dog han i en sådan. Vi var inte så bra vänner nu i slutet men att få döds budet fick mig att bryta ihop. En till bekant som hade bröst cancer gick bort i somras, jag träffade henne på Es avslutningsdag . hade velat prata med henne mer men E drog i mig, ta vara på de stunder du har med dina vänner och familj!!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s