24 september


Ja nu e skolan över för ett tag framåt och ekonomin blir inte bättre då jag ska på praktik innan skolan tar slut så att säga.

Börjar få lite panik då jag inte vill tillbaka till mitt arbete, nej jag skäms inte för att jag arbetar som lokalvårdare men det är inte dit jag vill längre och som arbetsmarknaden så verkar det som jag måste tillbaka så jag kan vänta ut tiden. Jag vägrar att bli utan jobb det har jag inte varit innan och tänker inte bli det heller!
Jag går min gilla gång här hemma med min underbara son, som äntligen börjat att sova på nätterna i sin egna säng. Han har oxå blivit lugnare nu men om det är för skolans skull eller för att jag äntligen tagit tag i mig själv att bli mer bestämd vet jag inte…
Jag saknar en man i livet ska kanske försöka mig på det där med nätdate men vågar säkert inte svara på dem som skulle tycka att det vore trevligt att möta… jag behöver mer självförtroende..

Om jag fortsätter att vara ensam så kanske jag aldrig kommer att våga ta steget att våga mig ut, kanske bättre att se mig omkring, jag har ju haft förhållanden innan detta långa uppehåll. Jag blev ju förstås bränd nu senast då den jag träffade inte var ett dugg intresserad av mig på det viset… jag blir faktiskt förbannad då jag bara tänker på karln nu.. fast jag lever inte på det på det viset.. min son vill gifta sig med mig… så jag har en kille i mitt liv :=)
Jag hoppas ni där ute har en trevlig helg och kanske ses vi någon gång

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s