३० augusti


Kanske är det meningen att förändring ska ge både smällar och kramar? Jag inser varje dag att jag är glad att jag inte ger upp då det gäller min sons skolgång!
Nu har han äntligen kommit in på en ny skola där hans problem blir till styrkor istället, han går tillsammans med ”vanliga” elever men nu kan han få den hjälp som han så mycket behöver.

Det är faktiskt första gången på två år som jag går till hans skola utan att ha ont i magen, för jag vet att han har det bra, visst tar det ett tag för honom att lära känna de andra barnen men än så länge så har det gott bra, till och med en flikvän har han fått!!!
Min sista termin har nu börjat och det känns väl också bra, fast arbetsmarknaden inte alltid ser så positiv ut men jag hoppas att det blir bättre. Har sommarjobbat på Renova och trivts en massa, visst som med alla företag så kommer de inte långt med att släppa in oss utbölingar som inte har vänner eller släktingar där redan men jag trivdes.
E har haft en skön sommar med nästan hela sommarlovet ledigt, visst en vecka på fritids blev det, men två veckor med mina föräldrar i finland och en vecka på lilla Amundön ”ågrenska sedan fyra dagar med hans far.

Ja och mera med mina föräldrar. Hur skulle jag klara utan dem!!! Jag har två underbara som är över 70 år nu och han trivs med dem, fast de kanske inte förstår det här med adhd. Pappa tror bara att E är ouppfostrad, jag har försökt att tala med honom men det är ju som att springa in i en vägg 🙂
Kanske lite för mycket på en gång om våran sommar, hoppas ni där ute har det bra?
Stå på er mot skolan, de är enligt lag tvungna att hjälpa er med era barn, detta är ett handikapp fast man inte ser det på ytan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s