Väntar


Varför kan jag aldrig ge mig? Jag vill alltid för mycket och så blir det för mycket!
Varför ska jag må dåligt då jag träffar någon, och varför tillåter jag det hända. Är jag på något sätt en som tycker om att lida? Eller är detta det enda sättet jag vet och tror att kärlek ska vara?
Jag vill så gärna att det ska vara bra, men om något går fel, vill man då inte vara tillsammans med dem man tycker om?
Jag vill gärna ha dem som jag älskar i närheten, men inte han.
Jag har varit med om en fruktansvärd två veckor. (blev lite fel med grammatiken där)
Mannen som jag träffat har varit på sjukhus i snart dessa och hans kropps pulsåder lossnade från hjärtat, jag har hälsat på ett par gånger men han verkar inte vilja ha mig där, sedan då jag försöker ge honom lite andrum från mig (då jag tror att detta är vad han vill ha) så ringer han och verkar sårad. Jag står med en fot på sjukhuset samtidigt som jag ska ta allt hemma med E som börjat att ljuga!
Rakt upp i ansiktet stirrar han på mig och ändrar inte en min och ljuger mer för att komma ifrån den första lögnen, skrämmer skiten ur mig just nu.
Jag har lipat för rädslan för att han ska dö samtidigt så har jag varit mamma till en tonåring (fast han är 7 år) det går för fort!!!
E har på tisdag en tandläkaretid och då ska han laga en tand eller dra ut den, då han vägrar låta mig komma nära hans tänder och jag denna sommaren inte mått så bra så har killen fått hål och jag skäms!
Kommer jag inte nu att ta tag i min son så kommer jag att förlora honom!
Jag måste dumpa karln som får mig att tänka på mig och detta har väl fått mig att inse att ingen kommer åt mig längre, det gör ont, ska jag få lägga allt åt sidan? Jag behöver någon som inte ställer till det för sig själv som tar hand om sig själv och kan hjälpa mig med en kille som behöver mig dygnet runt. Var hittar man dem?
Jag är tacksam för att vi har det bra ändå, fast jag oroar mig för december då ingen inkomst kommer att komma in för mig alls, ser nog inget annat alternativ än att gå med händerna kupade och be om pengar från socialen. Jag vill inte men jag tror inte att jag har något val just nu.
Väntar på vårdbidrag oxå och vi får hålla tummarna att jag får det för detta med ekonomin får mig att knäa just nu. Visst är det bra för min vikt men jag vill gå ner för att jag äter rätt och inte för att jag inte äter alls, för gud nåde om E skulle vara utan mat!!!
Ikväll behövde jag visst skriva av mig.
Ses där ute!
Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s