Tvivel


Nu börjar det!

Tvivel och som vanligt bara som det alltid är då det gäller mig och karlar…

Jag kan ju inte gå iväg och träffa honom ensam och jag vet inte hur jag ska få ihop det? Var det verkligen lättare att träffa män då jag inte hade barn? Eller gör jag det bara svårt för mig själv… Jag känner ju knappast  inte för att låta E träffa honom direkt… Jag vill inte bli som (tyvärr) många andra ensamma kvinnor… ut och in med olika killar…E kommer väl om han får bestämma alltid ha mig för sig själv… Inte för att jag vantrivs med att umgås med honom men visst vore det trevligt om en vuxen människa kunde komma in i våran familj oxå?
Nu är jag och min hemlighet bara inne på sex och det är väl som med alla mina förhållanden…Det kan ju bero på att jag varit utan det ett bra tag och vill väl inte direkt tömma karln på allt så jag får väl lugna ner mig och börja gå in för studierna.
Ja det oxå… Börja väl hyperventilera bara vid tanken på det!!! Jag måste intala mig att det kommer att bli bra jag kan ju alltid göra om provet!
Nej slut från mig och mitt säkert tråkiga liv… men skönt att få skriva av mig!
Trevlig kväll

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s