081003 Och så hände det!!!!


Jag vill skrika ut det för alla men måste hålla tyst, för min skull och för hans! Vilken man som jag träffat och ÄNTLIGEN så har fått till det och det var inte allt försent! Jag har inte haft sex sedan 4 år och ca 10 månader!! Och denna eftermiddagen så…… Ja vad säger man!
På skolan går det inte bra 😦 Matten på transport ekonomin är inte alls något som jag får in och provet är på onsdag… Jag fattar inte hur jag ska lära mig att tänka på det visset som de vill att jag ska göra (konstig mening)
I morgon ska jag sätta mig med böckerna och DÖ, Jag ska klara detta, min lärare tror på mig, roligt att ha honom då han är far till min sons bästis! Så när han lämnar sina barn och jag är sen så får jag skjuts 🙂
Men nu tillbaka till den andre mannen som bara traskat in i mitt, kanske ska jag inte kalla mig ensam, men jag är ju fortfarande ensam med E så det är nog bara ord i den meningen… Vad tror du???
Nej nu ska jag försöka förstå lite mer av transportekonomin, sedan ska jag lägga mig och sova.. Har ju en annan kille i mitt liv och han var mörkrädd i kväll så jag får dela säng med honom… Vet att jag kommer att vakna halvt blå slagen då E aldrig fattar att jag oxå ligger i MIN säng!!
Ja ja jag är så glad och förväntansfull för det som händer och kommer att berätta mer senare.
Kram och godnatt!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s