28 september


Tankarna just nu är inte karlar utan pengar, denna förbannade skit grej som gör att jag och min son inte har någon som helst inkomst i december..

Jag har ingen aning om hur jag ska få detta att gå ihop alls? Men jag måste fixa detta.

Vi ska ju ändå vara hos mina föräldrar denna julen så jag kanske klarar av en julklapp så får han ju en del av mina systrar. Ja det oxå, jag har ju brutit med min storasyster klarar inte av all energi som hon drar ur mig, jag var helt uttömd efter sommar då hon bara tog och tog, sedan kom med en massa anklagelser som var tagna ur luften.
Och nu är jag tvungen att fixa en jul tillsammans med henne..
Jag vet inte hur det ska gå?????
Sedan är min underbara son som får mig att brista ut i skratt för allt, hans miner är obetalbar och jag avgudar marken han går på.

Det är tur att jag har honom även då han kan få mig att se rött ganska ofta.. Jag har noll tolerans på morgonen och jag tycker att han borde lärt sig det vid detta laget men ack nej, reta mig och hoppa på sängen gör han varje morgon och jag skriker tyst och han skrattar. Om detta är pga hans diagnoser vet jag inte men något måste det vara..
Hoppas alla ni ensamstående har haft en trevlig helg och ni andra som är ensamma, ni träffar snart någon.. vi måste tro på sådant hur ska vi annars klara av att möta morgondagen….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s