Jaha nu börjar ett nytt kapitel i våra liv


Började skolan i måndags och E började skolan två veckor tidigare. Men för min underbara son blev det skola en dag sedan sjuk för första gången på ett bra tag. Stackare hade hög feber och hosta som senare övergick till en förkylning. Men nu är han frisk!

 

Själv hann jag vara på skolan två dagar sedan har jag legat totalt utslagen, gick till docktorn igår och fick en massa medicin, hade visst feber jag också, inte undra att jag varit så trött. Sedan har jag ju haft en hosta sedan E blev sjuk men inte direkt tänkt på det, jag har något som heter mykoplasma och bihålas inflammation (har säkert stavat fel)!! Så jag var visst sjuk!

Så skola blev det inte mycket av den första veckan, som tur är jag ledig måndag så jag kan få en längre viloperiod.

Jag såg verkligen fram i mot att börja men som tur är det inte så mycket ”skola” den första veckan så inget direkt viktigt missar jag, men jag är tvungen att gå till skolan på tisdag. Får inte missa början nu!

E har sovit i sin säng nu i snart en vecka, eller rättare sagt så har han lagt sig i sin säng sedan vaknat i min på morgonen. Han vill ju inte egentligen sova i sin säng men jag kämpar på. Killen är smart han smyger in då jag somnat och jag inte märker det alls.. känner igen mig då jag själv var liten hur jag sakta smög mig in till mina föräldrar på natten, fast då var jag tvungen att verkligen vara tyst, för jag visste att om de vaknade så var jag tvungen att vända tillbaka.

Har varit med i Facebook nu i ett par månader nu och har verkligen fastnat för denna sida. Det är konstigt att den sidan får en att fastna.. fast roligt är det då jag fått kontakt med många som jag tappade kontakten med då jag var liten och flyttade.. en av mina bästa vänner  bor visst i närheten så jag blev jätteglad över att få kontakt med henne..

Det känns som det går framåt, vågar väl inte direkt hoppa högt än för jag är rädd att falla igen.. men jag älskar min nya tillvaro och ser fram i mot en härlig höst och en ny början.. både för mig och E!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s