ensam


Idag insåg jag egentligen hur ensam jag blivit med att komma hem från sjön! Det gör lite ont att inse att alla tappra försök till att behålla kontakten till sjöfolk är helt meningslösa… de lever ett helt annat liv!
Jag har ju arbetat till sjöss i sammanlagt 11-år och alltid älskat detta… inte själva jobbet för det är ett tungt arbete… men människorna.. gemenskapen.. jag trodde att jag alltid skulle fortsätta med detta då jag hade det så bra ställt med livet i hemmet under tiden… men som sagt jag kom hem och insåg att vänner får du inte på det visset… inte tänkte jag på att den ledige tiden tar man först med sin familj för den ska få något.. aldrig tänkte jag på att jag själv var så långsam med att hålla kontakt med dem som själva slutade då jag hade jobbet på ena veckan sedan min mammaroll…
Men nu är jag hemma och dessutom barnfri!! Och bio har jag varit två gånger sedan suttit framför datorn som om denne blivit en livboj som håller mig kvar… för här har jag ju mina vänner… bakom skärmen.. dem som funnits där varje dag då jag slagit på datorn.. kanske inte någon som vet om min blogg men jag får ut något helt konstigt genom att skriva av mig till någon som kanske snubblar över denna sidan på jakt efter en mode blogg eller vad nu det är alla letar efter…
min son har nu ätit sin medicin och det verkar gå bra… jag har själv inte märkt att JAG blivit en bättre mamma under tiden.. snarare en grinig som bara inte orkar mera..
Jag har i alla fal insett hur ensam jag egentligen blivit av att sluta till sjöss!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s