Efter sol kommer molnen? Eller var det tvärtom?


Nu har vi haft kalas för de vuxna, på lördag ska vi ha kalas för de små. Och jag har egentligen inte råd!
Men nu är inbjudningarna skickade och E ser fram i mot detta!!

Jag hade pengar trodde jag, men eftersom jag har varit tvungen att vara hemma en del för vab (vård av sjukt barn)

Så blir lönen där efter.
Det är ju så att försäkringskassan inte behöver kolla anmälningen för en månad efter inlämnandet!! Och efter detta tar det över en vecka för pengarna att komma, så medans jag får en skitlön så har jag pengar som de håller inne och till svar får jag att jag ska låna av någon!?
Vem då brukar min fråga vara, -du har väl vänner eller föräldrar!! Är svaret!! Va fan jag är 38 jag lånar inte av mina föräldrar!! Och mina vänner är inte min plånbok!!
Om jag ska betala tillbaka något till dem så ska jag banne mig göra det i tid men ack ve och fasa om de skulle kunna hålla detta till oss som lever på en lön. Föresten så gäller det alla!

Så pengarna som är lagda undan för honom kanske inte kan röras, för hyran måste in och vi kanske borde ha något i magen resten av denna månad.
Var på akuten idag med E, han hade ätit ett äpple och svullnade upp, så verkar det som om han också till allt som stackaren går igenom också fått födoämnes allergi, så mera mediciner var det bara att hämta ut. De tror säkert att jag samlar på dem på apoteket för efter bara en månad så har han snart gått upp till frikort på medicin.

Jag kom in på skolan! Det är min lilla lycka, jag kommer hem mera och jag får sätta mig på en skolbänk och lära mig något nytt och träffa nya människor.
Jag har inget i mot mitt nuvarande arbete men att träffa lärare som bara ser ner på mig och tykna rektorer som tror att de är guds gåva till mänskligheten kan på något sätt trycka ner den som varit stark innan. Och jag var en otroligt stark kvinna förut, nu behöver jag se mig om efter något nytt.

Det som gör mig mest deppig, är nog min chef Karin, hon tyckte jag om jättemycket men det har visat sig att hon är falsk och går över lik för att få sin vilja fram, men det behövdes visst något som hon inte tyckte om för att plocka fram denne något

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s