Födelsedag på antågande


Jaha nu sitter man här med allt för lite pengar och många som vill komma och fira den lille!
Han fyller år i mitten av maj och jag som ser till att ens hans familjer någon gång träffats från början.. har blivit någon slags träffpunkt.. för gud nåde om jag skulle skippa detta för ”familjen”

Var finns de annars? Är min fråga.. Jag ber aldrig om hjälp trots alla löften då min underbara son kom till världen..Så mycket de skulle hjälpa till med.. Skitsnack!!

Hans gudmor har aldrig suttit barnvakt.. och kvinnan bodde bara några hus ifrån oss…Han gudfar har han inte träffat sedan hans dop och mitt ex som krävde att hans kompis skulle få bli gudfar.. Jag kommer ihåg att jag frågade honom om han egentligen visste vad det var… men ack det kunde han inte svara på

Så nu sitter jag här och ska bjuda på tårta som jag inte har råd med och kaffe som jag själv inte dricker. Och E kommer att tycka att det är tråkigt för de kommer att prata med varandra..
Ska nog se till att det finns regler för alla som kommer in innanför dessa dörrar… E kommer först och problem som inte ventilerat på flera hundra år inte ska tas upp den dagen… Undra hur många som kommer??

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s