Nu är det stekta fläsket kokt!!


Rakt så är det!
Har varit vaken de sista nätterna och räknat pengar.. och kommit fram till att detta inte går… jag och E lever med en budget där jag vi ligger 740 kr minus varje månad.. visst går det ibland men en enda räkning som inte borde vara så hög eller något som kostar för mycket raserar allt..
Jag har alltid varit stolt över att jag försökt laga så nyttig mat som möjlig, men nu när ekonomin tryter så börjar det strama åt där..
Jag har inte klippt mig på snart ett år och tandläkare kan jag glömma… maten är så dyr nu!! Jag vill kunna ge honom något gott till helgen och detta börjar till och med att bli svårt..
Jag kan inte vinna pengar, för jag har inte ens råd att spela och det enda som jag kostade på mig är det slut med.. jag har min sista snusdosa i handen idag och när den tar slut så finns det inget mer för mig…
Ja ja nu säger väl en del att nog kan du klara dig utan det, jo visst men ta bort allt som är jag och sedan se till att få gå från jobb och sitta med räkningar på dyra mediciner som…
Behöver inte skriva mera
Jag hade en dagbok i flera år men den försvann, jag lovade alla dyrt och heligt att inte börja blogga och se nu när jag inte ens har råd att handla en ny så fick det bli denna sida.
Jag vill vara för mig själv någon dag… jag skulle vilja bara vara jag en dag… inte mamma..
Är det fel?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s