Equasym depo??


Equasym depo??

Nu har E ätit denna medicin i tre veckor, och jag ser fortfarande ingen förändring?? Han ska äta en vecka sedan ska dosen ökas i omgångar..
Jag känner mig som en hälare till honom! Ska han nu äta detta resten av sitt liv?? Eller är det så att han kanske kommer att behöva ta något annat då han blir större eller äldre??
Om jag ringer till bup så får jag egentligen inga svar utan bara om dos ökningar och tider för återbesök..
Jag vill ha tillbaka mitt liv! Det känns som allt bara springer ifrån mig och jag inte hinner med alls.. jag vill tillbaka till sjön och jag vill få egen tid igen, men nu måste jag stanna hemma och jag måste stoppa i min son droger som ska lugna ner honom så att han kan lära sig något i skolan.. jag måste så mycket att jag spyr snart ifrån allt.
I förra veckan då jag kom till jobbet insåg jag att jag inte har några minnen om hur jag tog mig dit.. kanske var det för att det var tidigt och jag halvsov eller var det för att ett leende inte funnit sig till mina läppar de senaste månaderna. Jag vill skriva jättemycket just nu och får en total skrivkramp då jag sätter mig framför blocket eller datorn.. just nu är detta det enda sättet jag får ut något.. att egentligen inte skriva om något som helst..
Och karlar ska vi inte tala om.. vill träffa någon karl som får mig att le igen men om jag nu träffar någon sätter jag käppar i mina egna hjul och drar lika snabbt därifrån..
Har nu också fått veta att jag är övertalig på mitt arbete, kan det bara inte fortsätta som alltid.. en vän till mig sa en sak för ett par veckor sedan..
Se det som en positiv förändring, du får startat upp på nytt.. Jag vill ha mitt liv tillbaka, jag älskade mitt arbete till sjöss och vet att jag inte kommer att jobba på ett sådant arbete förrän E blivit stor nog att klara sig själv och det är lång tid tills det händer..
Nu ska jag söka skolor och betala räkningar, laga sen lunch eller tidig middag, skulle behöva kolla tvätt tid, men det får bli en annan dag..

Annonser

3 reaktioner till “Equasym depo??

  1. Jag vet inte om det här är till någon hjälp, men jag är 22 år och har gått på equasym i några månader nu och måste säga att dem har varit mig till stor hjälp. Jag har dock inte adhd utan add. men det har värkligen hjälpt mig att kunna koncentrera mig och hejda mina impulser. hoppas att ni finner en meecin som är till hjälp för din son!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s